Kleine geluidset

De kleinste geluidset bestaat uit 2 x Electro-Voice (EV) SX-300 speaker, inclusief een bijpassende versterker EV Sx300 speaker(Crown, Carver of QSC) met een DBX 2 x 31 bands EQ.


De EV SX-300 is een compacte speaker met een zeer hoog rendement, en kenmerkt zich door de uitstekende en dynamische klank in met name het midden- en hoge klankgebied. De combinatie van de 12" mid/laag driver met de constant directivity hoorn maakt deze speaker uitstekend geschikt voor toespraken of compacte disco-installaties.


Geschikt voor gelegenheden en feestjes tot +/- 100 personen.
Voor wat meer bas is de set uit te breiden met extra actieve basspeakers. Door de grote spreiding van de hoorn zijn de luidsprekers zowel horizontaal als verticaal uitstekend te gebruiken en ze zijn daarom ook geschikt als floormonitor voor bands. De behuizing is uitgerust met een flens voor luidsprekerstatieven en diverse aansluitmogelijkheden voor ophangbeugels en monitorvoeten.

Processor-gestuurd geluidssysteem

3-Weg processor-gestuurd geluidssysteem met per kant 2 x 18" inch in de sublaag kast en een topkast voorzien van een 15" speaker (laag) en een 6,5" (mid) en een 1"(hoog).

De DBX-processor zorgt voor een optimale beheersing en afstemming van het geluid. Het systeem wordt aangestuurd met drie versterkers (Crown /Amcron /Carver). Deze set is geschikt voor gelegenheden en feestjes tot +/- 250 personen en is ook dubbel uit te voeren voor grotere zalen.

De afstelling van het systeem is gedaan door kblsystems.