Jem / Martin PRO 2000 Rookmachine

De Magnum PRO 2000 (1600 Watt) is de grote broer van de Technofog 800. Hij heeft een vloeistoftank van 9,5 liter en is door de afstandsbediening stand-alone te gebruiken (inclusief timer functie) maar door de DMX interface ook met DMX aan te sturen. Door de aan de beugel gemonteerde half-coupler is hij eventueel ook aan truss te monteren.

Jem Compact Hazer Pro

In plaats van dikke rookpluimen zorgt de JEM Compact Hazer PRO voor een continue output van dunne nevel die bijna onzichtbaar is. De output van de op water gebaseerde vloeistof is precies genoeg om de lichtstralen van de lampen goed tot haar recht te laten komen. Deze hazer heeft een zeer korte opwarmtijd en de ingebouwde ventilator is bijna fluisterstil. De haze ouput en de ventilator zijn op het apparaat zelf (stand-alone) in te stellen met stappen van 5%. De hazer is ook met DMX aan te sturen (5-pins XLR connectoren) met 2 kanalen haze en fan. De JEM Compact Hazer PRO heeft een 1500 Watt warmte-element en verbruikt +/- 100  ml vloeistof per uur bij een volle output (de tank heeft een inhoud van 2,5 liter).

Jem / Martin Technofog 800 Rookmachine

De Jem / Martin Technofog 800 is een compacte machine met een flinke rookuitstoot. De gebruikte techniek is dezelfde als in de grotere machines. De machine heeft een geavanceerde protectie tegen oververhitting. Het elektronische pompsysteem zorgt voor een continue gelijke dichtheid aan rook op een laag geluidsniveau. Met de handige afstandsbediening kan de rookintensiteit en timer worden geregeld. Stroomverbruik 750 Watt.