Martin Mac Aura Led Moving Head

De Martin Mac Aura zorgt voor een extra toevoeging waar lichtjockeys nog creatiever mee kunnen werken. Het extra kleurenpallet geeft mogelijkheden voor aparte kleurencombinaties. Het is mogelijk om de lens een afwijkende kleur te geven, bijvoorbeeld rood, en de lichtstraal blauw te laten zijn. De RGBW kleurenmenging zorgt voor een optimale kleurenmix en er zijn ook 33 LEE-referentie kleuren direct op te roepen. De kleurtemperatuur is instelbaar van 2500 tot 10.000 Kelvin. De lichtbundel is door middel van de DMX aanstuurbare zoomfunctie te variëren tussen 11 en 58 graden. Verder kenmerkt de Mac Aura zich door een hoge lichtopbrengst (3850 lumen), lichtgewicht dus vlotte bewegingen en een laag energieverbruik. De elektronische shutter zorgt er ook voor dat de Mac Aura een stroboscoopfunctie met random strobe mogelijkheid aan boord heeft.

Martin Mac 250 Entour

De Martin Mac 250 Entour is uitstekende moving head voor kleine en middelgrote lichtshows. Deze moving head heeft een 250 W gasontladingslamp die zorgt voor een lichtopbrengst van 5000 lumen (output kan gedimd worden).
De Entour is met zijn snelle bewegingen en mogelijkheden een echte effect moving head.  Hij heeft een kleurenwiel (12 kleuren + open) en 2 gobowielen. Het ene gobowiel heeft 7 roterende gobo’s het andere gobowiel heeft 10 statische gobo’s. De gobo’s (figuren) zijn verwisselbaar en eventueel ook op maat te maken. Dit maakt de Entour uitstekend geschikt voor het projecteren van logo’s. De gemotoriseerde focus zorgt altijd voor een scherpe projectie van de gobo’s. In de Entour zit ook een roterend prisma effect . Hiermee wordt een (roterende) gobo 3 x geprojecteerd en de 3 geprojecteerde gobo’s kunnen ook nog eens om elkaar heen draaien. De Entour bezit ook een supersnel stroboscoop effect. De Entour heeft maximaal 18 DMX-kanalen nodig voor de aansturing van alle functies.