Martin Mania SCX 600 scanner

Deze scanner heeft maar een 250 watt lamp, maar door de hoogwaardige optiek heeft hij een extreem hoge lichtopbrengst. De SCX 600 is zowel stand-alone (zonder controller) als met DMX controller te gebruiken. Stand-alone heeft hij al zeer leuke programma's in zich. Deze zijn zowel op de beat van de muziek als automatisch af te spelen. Daarnaast heeft de SCX 600 een master/slave functie waardoor je meerdere SCX 600 scans aan elkaar kunt koppelen, waarna deze allemaal hetzelfde doen (het wordt geen kermis), en dat zonder controller. Daarbij zijn in het menu van de scanner ook de PAN (links / rechts)  en TILT-bewgingen (op en neer) te spiegelen. De Martin SCX 600 beschikt over 7 roteer- en verwisselbare gobo's (figuren), waarvan 5 metalen en 2 multi-colour glass gobo's, 9 verwisselbare kleuren een electronische dimmer en diverse strobe effecte en supersnelle spiegel bewegingen.

Martin CX-2 color changer

De CX2 color changer heeft een 250 Watt halogeen lamp, een kleurenwiel met 15 kleuren en 2 split-colors, een effectwiel met 10 patroongobo's, 5 iris gobos, en een frostfilter. De CX-2 is aan te sturen met een DMX controller, maar is ook stand-alone met eventueel master/slave configuratie te gebruiken. Daarnaast is de CX-2 te dimmen van 0 tot 100% en zit er ook een stroboscoop effect op de CX-2 (+/- 6 flashes per seconde). De focus is handmatig aan te passen door aan de lens te draaien. De strooihoek is +/- 16 graden.

Martin Destroyer

De Martin Destroyer is een moonflower lichteffect dat aan het eind van de 90's is geproduceerd en door Martin in deze productcategorie niet meer is geëvenaard. Oorspronkelijk was hij misschien bedoeld voor de dancefeestjes, maar hij is bijvoorbeeld ook prima in te zetten als lichteffect op een klein podium bij een band. Hij is dan ook met maar 5 DMX-kanalen uitstekend aan te sturen met een kleine controller. Daarnaast is hij ook stand-alone muziekgestuurd te gebruiken en heeft hij ook een master/slave functie. Het effect wiel heeft 12 gobos (5 witte, 7 met kleur), open, closed. Voor een lichteffect met 250 Watt lamp heeft hij een uitstekende lichtopbrengst. Wij hopen dat ze het nog lang blijven doen.

Martin Mania DC2 vuurprojector

De Martin Mania DC2 projecteert vlammen door middel van een 100 Watt halogeen lamp die door een ronddraaiend vlammen patroon schijnt. Het zorgt voor een schitterend decoratief en echt lijkend effect. De DC2 is een stand-alone lichteffect en kan links,- en rechtsom draaien waarbij ook de draaisnelheid en de focus handmatig in te stellen zijn.


Uitstekend geschikt om binnen no-time een koude en saaie witte wand mee om te toveren tot een warme virtuele open haard.

Active sunstrip DMX

De active sunstrip DMX is een armatuur waarbij 10 halogeen lampjes van 75 Watt individueel gedimd kunnen worden. De sunstrip kan bijvoorbeeld als voetlicht gebruikt worden op podia bij bijvoorbeeld theatervoorstellingen, maar ook als lichteffect / blinder bij dancefeesten. Op DMX aangesloten kan hij met 1, 2, 5 of 10 kanalen aangestuurd worden. Er zit ook een stand-alone functie met ingebouwde programma's en standen op deze sunstrip.

Martin Atomic 3000 Stroboscoop / Blinder

De Martin Atomic 3000 Stroboscoop / Blinder is volledig via DMX aan te sturen, met 1, 3 of 4 DMX-kanalen. Hij is zelfs als blinder te gebruiken omdat de stroboscoop met zo'n snelle frequentie kan knipperen dat het voor het menselijk oog als full-on wordt geregistreerd.  Er zit een 3000 Watt lamp in de Atomic met een kleurtemperatuur van 5600K, het meest heldere licht wat er kan bestaan. De strobo is ook stand-alone te gebruiken, er zitten 6 voorgeprogrammeerde effecten in. Mocht de stroomvoorziening te wensen overlaten (gevoelige zekeringen of geen vrije groep van 16A tot de beschikking) dan kan de Atomic ook op de special 'low power setting' gezet worden.

Laser 800 RGY

Deze Laserworld 800 RGY laser bevat  1 groene 350mW laser en  1 rode 350mW laserdiode.  De laser is eenvoudig aan te sturen met 14 DMX kanalen. Door de 160 basispatronen  en o.a. de speed, rotation, bounce, size, slowdraw en stretch  effecten kan er eenvoudig een passende laser show geprogrammeerd worden.  De laser is ook met speciale lasershow software ILDA te programmeren waardoor er ook eigen (eenvoudige) logo´s en figuren mee te maken zijn.  De laser is ook zonder DMX of ILDA controller te gebruiken door de Sound & Auto stand-alone standen.

Spiegelbol

50 cm doorsnee inclusief motor. Aan te schijnen met een PAR 36 puntspot of bijvoorbeeld de CX2 color changer.