CLF LED wash RGBW wallwasher

Deze RGBW wallwasher heeft 9 x 4in1 LEDs waarmee iedere kleur te maken is. Ideaal om grote (muur/doek) oppervlaktes mee van kleur te voorzien. De 4in1 LEDs hebben zelf 50° spreiding en het armatuur zelf kan ook 50° gedraaid worden. Het apparaat is aan te sturen met DMX512 met 3,4,5,6 of 11 kanalen maar is ook standalone te gebruiken waardoor geen speciale lichtsturing nodig is. De wallwasher is op de grond te plaatsen, maar ook door middel van Quick Lock G-clamps aan truss te monteren.

CLF Tricolor Mini Par RGB

De CLF Tricolor Mini Par RGB is een compact LED spot, met 7 stuks krachtige Tri-LED modules die zorgen voor een hoge lichtopbrengst. De kleurmenging vindt plaats voor de lens, wanneer je in de spot kijkt zie je geen losse kleuren meer.  De Mini Par is op verschillende stand-alone standen te gebruiken (zonder DMX sturing) er kan bijvoorbeeld gekozen worden uit vaste kleuren of automatische kleurwisseling.  Verder is hij met  3, 4 of 10 DMX-kanalen aan te sturen.  De Mini Par is voorzien van een dubbele beugel waardoor die ook als vloerspot te gebruiken is om bijvoorbeeld een ruimte sfeervol uit te lichten. Door de barndoor is hij ook bruikbaar voor kleine theaterproducties. Een van de beugels is voorzien van een quick-lock koppeling waardoor de G-haak er snel op of af kan worden gehaald. De Mini Par heeft een afstralingshoek van 30 graden die natuurlijk ook door de barndoors beïnvloed kan worden.

Led Par 36

De Led Par 36 lijkt op de gewone Par 36 puntspot, maar hij heeft meer kleurmogelijkheden, maar niet zo'n strakke witte bundel als de conventionele Led Par 36, Door de rode, groene en blauwe leds die er in zitten, kan bijna iedere kleur gemaakt worden wanneer deze spot wordt aangestuurd met een DMX 512 controller. Dit spotje kan ook stand-alone (zonder DMX 512 controller) kleuren wisselen of op een vaste mengkleur worden gezet. De Led Par 36 is zeer goed bruikbaar om truss-stellages mee uit te lichten.

Led Par 56

De Led Par 56 lijkt op de gewone Par 56, maar hij heeft door de rode, groene en blauwe leds die er in zitten meer kleur mogelijkheden en verbruikt 90% minder stroom. De lichtopbrengst is niet zo hoog als die van de conventionele Par 56, Wanneer deze spot wordt aangestuurd met een DMX 512 controller zijn bijna alle kleuren te benaderen. De Led Par 56 kan ook stand-alone (zonder DMX 512 controller) kleuren wisselen of op een vaste mengkleur worden gezet. De Led Par 56 is zeer goed bruikbaar om niet al te hoge muren of objecten mee uit te lichten. Wanneer er meerdere (+/- 16 stuks) spots gebruikt worden, kunnen ze ook op een klein of middelgroot podium goed geïntegreerd worden in een lichtshow.

Martin Mac Aura Led Moving Head

De Martin Mac Aura zorgt voor een extra toevoeging waar lichtjockeys nog creatiever mee kunnen werken. Het extra kleurenpallet geeft mogelijkheden voor aparte kleurencombinaties. Het is mogelijk om de lens een afwijkende kleur te geven, bijvoorbeeld rood, en de lichtstraal blauw te laten zijn. De RGBW kleurenmenging zorgt voor een optimale kleurenmix en er zijn ook 33 LEE-referentie kleuren direct op te roepen. De kleurtemperatuur is instelbaar van 2500 tot 10.000 Kelvin. De lichtbundel is door middel van de DMX aanstuurbare zoomfunctie te variëren tussen 11 en 58 graden. Verder kenmerkt de Mac Aura zich door een hoge lichtopbrengst (3850 lumen), lichtgewicht dus vlotte bewegingen en een laag energieverbruik. De elektronische shutter zorgt er ook voor dat de Mac Aura een stroboscoopfunctie met random strobe mogelijkheid aan boord heeft.

CLS Pixelbar tri colore

Deze Pixelbar Tri Colore heeft 12 zeer krachtige drie-kleuren (Rood/Groen/Blauw) LED's waarmee (bijna) alle kleuren gemaakt kunnen worden. De kleurmenging vindt plaats achter de lens, waardoor je niet de losse kleurenleds ziet. De 12 lichtpunten kunnen ieder afzonderlijk met DMX aangestuurd worden. Hierdoor is hij goed te gebruiken voor effect verlichting maar ook voor het uitlichten van grote vlakken in kleur is die perfect bruikbaar.


De pixelbar is ook standalone, zonder DMX sturing, te begruiken. De bar heeft vele ophang mogelijkheden en kan door de grondbeugels ook prima op de grond geplaatst worden. De pixelbar gebruikt maximaal 120 Watt.