Drive-in Shows

Freak Events verzorgt Drive-in Shows voor diverse gelegenheden en in diverse uitvoeringen. Van een voordelige basisshow die bestaat uit 2 speakers op statief, een lichtset met gekleurde spots en een draaiset voor de DJ tot en met een zeer uitgebreide show met een zwaar geluidssysteem, lasers en computergestuurde movingheads. De show kan ook uitgebreid worden met LCD-TV's of beamer met scherm om videoclips, animaties of SMS & Twitter berichten te vertonen.


Bedrijfsfeesten, schoolfeesten, studentenfeesten, bruiloften en publieksevenementen, in de afgelopen 25 jaar hebben wij al van vele gelegenheden een ongekend feest mogen maken.

Niet alle feesten zijn hetzelfde en niet alle wensen zijn hetzelfde. Daarom hanteren wij geen standaard shows. De uitvoering en de opstelling van de show is, afgezien van het budget, ook van een groot aantal andere factoren afhankelijk o.a. de faciliteiten en de bereikbaarheid van de locatie, de zaalindeling, de aanwezige stroomvoorziening, de beschikbare opbouwtijd etc. Voor de opzet van de shows hebben wij een breed assortiment licht, geluid,- en video-apparatuur tot onze beschikking.


Wij adviseren u graag om te zorgen voor de beste opzet voor uw feest binnen het gestelde budget.


Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Mail naar info@freakevents.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.