Sennheiser Freeport Handheld

De Sennheiser Freeport Handheld Vocal Set is een draadloos handheldsysteem dat voor spraak prima bruikbaar is. De zender ligt comfortabel in de hand en biedt een levendig en assertief geluid. De set heeft 4 schakelbare UHF-frequenties in het frequentiebereik E van 863 tot 865 MHz en valt daarmee buiten het 4G draadloos internet frequentiegebied. De ontvanger maakt gebruik van diversiteittechnologie voor de hoogste ontvangstkwaliteit, aanpasbare squelch voor ongestoorde werking, en heeft 2  audio uitgangen: 1 XLR gebalanceerd +16 dBu, 1 jack ongebalanceerd +10 dBu. Bij Freak Events zitten er twee complete sets (2 x Mic + 2 x ontvanger) in één flightcase.

Sennheiser Freeport Beltpack voor instrument, revers mic, of headset

Het Sennheiser Freeport Instrument of Headset systeem heeft grotendeels dezelfde eigenschappen als het Freeport Handheld Vocal systeem, zoals bijvoorbeeld de 4 schakelbare UHF-frequenties in het frequentiebereik E van 863 tot 865 MHz en heeft ook dezelfde ontvanger. De zender is in dit geval alleen een beltpack waar een instrument, een (sport)headset,  een druppelmicrofoon of een reversmicrofoon op kan worden aangesloten. Bij Freak Events zitten er twee complete sets (2 x beltpack + 2 x ontvanger) in één flightcase met daarbij 2 reversmicrofoons en 2 (sport)headsets.

Sennheiser EW 100 ENG G3 Camera Systeem

De Sennheiser EW100 ENG G3 is een draadloos microfoonsysteem uit de EW 100 G3 serie en bestaat uit een Beltpack ontvanger, een beltpack zender (de EW 112) en de SKP 100 G3 clip-op zender. De ontvanger is eenvoudig op een camera te monteren of als compacte ontvanger naast een mixer neer te leggen. De EW 112 beltpack zender is uitgerust met de ME2, een rondom gevoelig reversmicrofoon van Sennheiser, De SKP 100 G3 clip-op zender is een klein zenderblokje dat d.m.v. een XLR plug aan een microfoon of een output van een mixer aangesloten kan worden. Zo kan iedere (dynamische) microfoon draadloos gemaakt worden. Het systeem heeft 20 kanaalbanken met elk tot 12 frequentie presets. De batterijstatus van de zenders en ontvanger is duidelijk af te lezen.