Pioneer DJM 900 Nexus

De Pioneer DJM 900 staat samen met de bekende CDJ 2000 (nexus) op vele technische riders van de bekende club-DJ's en behoort zo tot een veelgevraagde set. Deze vier-kanaals mixer heeft diverse in- en uitgangen, per kanaal heeft u de keuze uit een lijn/CD of digitale ingang of een draaitafel-ingang. Er is een aparte record-uitgang en er zijn gebalanceerde booth-uitgangen.


De Sound Color FX engine bevat zes hoogkwalitatieve effecten, die in een handomdraai toegepast kunnen worden op één van de vier kanalen. Daarnaast bestaat uiteraard ook nog de losse effectmodule, die is voorzien van 14 effecten die aan elk kanaal of de master kunnen worden toegewezen. De Nexus is voorzien van PRO DJ LINK, waarmee de mixer direct d.m.v. een Ethernet (LAN) kabel op een Mac of PC aangesloten kan worden.


Klik hier voor een compleet overzicht van de specificaties.

Pioneer DJM 800

De Pioneer DJM-800 is de voorloper van de populaire DJM 900. Deze 4-kanaals DJ-mixer heeft 5 analoge line-ingangen,  4 digitale/line-ingangen, 3 draaitafel-ingangen, 3 bands-toonregeling per kanaal (-26dB to +6dB). Naast deze faderkanalen heeft de DJM 800 ook 2 aparte microfooningangen met 2 bands-microfoontoonregeling. Voor sommige DJ’s heeft de DJM 800 de voorkeur boven de DJM 900 omdat bij de DJM 800 het microfoonsignaal d.m.v. een schakelaar op de achterkant aan of uit gezet kan worden op de DJ Monitor. Dit kan bij de DJM 900 alleen digitaal in het menu en wordt pas actief na het uit- en aanzetten van de mixer.

Pioneer DJM 600

De Pioneer DJM 600 is de opvolger van de Pioneer DJM 500 en de voorloper van de ook zo populaire DJM 800 en 900. De DJM 600 is één van de eerste DJ-mixers die een goed werkende beatgestuurde effect unit had. Deze vierkanaals mixer bezit geen digitale in- en uitgangen, maar voldoet nog steeds prima voor diverse kleine feestjes. Samen met de Pioneer CDJ 400 vormt hij een uitstekende en betaalbare set.


Specificaties:
Automatische BPM-counter - effecten: echo, auto-pan, delay, flanger, pitchshifter en reverseback - toonregeling per kanaal - twee microfoon-ingangen, 2 CD, 2 line en 3 phono - booth monitor level - gebalanceerde uitgang

Pioneer DJM 1000

De Pioneer DJM 1000 is een zes kanaals DJ-mixer die ontworpen is voor de grote clubs en shows met uitgebreide DJ booths waarbij meer kanalen en aansluitingen een must zijn. Elk van de zes kanalen heeft een digitale ingang, zodat CD-spelers digitaal aangesloten kunnen worden, wat de beste geluidskwaliteit waarborgt! Ook is er de mogelijkheid om twee effectprocessors aan te sluiten door twee send/return aansluitingen. O.a. de ALPS faders staan garant voor top-kwaliteit, robuustheid en een ongeëvenaarde geluidkwaliteit.


De crossfader stuurt een MIDI-signaal uit en maakt het mogelijk om met de crossfader een MIDI video-mixer aan te sturen. De DJ/VJ/DVJ bedient dus met één mixer alle audio en video!