Pioneer CDJ 2000 Nexus en Nexus 2

De CDJ 2000 (Nexus en Nexus 2) blijft de meest gebruikte DJ-speler in het professionele circuit van clubs en festivals. De CDJ-2000 kan muziek afspelen van verschillende bronnen: CD's, DVD's, USB-apparaten en SD-geheugenkaarten. Deze multi-formatspeler speelt: Muziek-CD's, CD-R, CD-RW, DVD±R, DVD±RW, DVD±R-DL, USB-apparaten, SD-kaar, WAV-, AIFF-, MP3-, AAC-bestanden op CD en DVD, MP3 MPEG-1 32Kbps - 320 Kbps / MPEG-2 16 Kbps - 160 Kbps. 

Pioneer DVJ 1000

De DVJ 1000 biedt de mogelijkheden die een professionele CD-speler biedt, maar nu ook voor beeld en geluid met deze DVD-speler. O.a. hot CUE (sampler), hot loop, quick start functie, anti-shock, pitch bend, scratch functie en tempo control. Dit zorgt voor ongekende mogelijkheden voor DJ/VJ sets, doordat het ook mogelijk is om videoclips vanaf DVD te draaien en visuele elementen en audio te synchroniseren. De DVJ 1000 zorgt er met de hot-cue buttons ook voor dat videofragmenten direct kunnen worden ingestart. Deze speler wordt veel ingezet voor videoclip-DJ's.


De DVJ-1000 heeft alle voorzieningen die een moderne DJ/VJ nodig heeft! Voorbeelden zijn: MP3-compatibiliteit, een helderder en breder WAVE-display, 96 kHz/24-bitaudio van studiokwaliteit en verschillende innovaties zoals de ingebouwde standaardomzetter waarmee hij NTSC- en PAL-DVD’s kan afspelen.