Pioneer CDJ 2000

De CDJ 2000 is op dit moment de meest gebruikte DJ-speler in het professionele circuit van clubs en festivals. De CDJ-2000 kan muziek afspelen van verschillende bronnen: CD's, DVD's, USB-apparaten en SD-geheugenkaarten. Deze multi-formatspeler speelt: Muziek-CD's, CD-R, CD-RW, DVD±R, DVD±RW, DVD±R-DL, USB-apparaten, SD-kaar, WAV-, AIFF-, MP3-, AAC-bestanden op CD en DVD, MP3 MPEG-1 32Kbps - 320 Kbps / MPEG-2 16 Kbps - 160 Kbps. De allerbeste geluidskwaliteit van Pioneer wordt bereikt door een verbeterd audio-uitvoercircuit, een nieuwe Wolfson DAC-processor en een ingebouwde 24-bit/48 kHz-geluidskaart.

Voor de pro DJ is de CDJ 2000 een feest om mee te werken. De CDJ-2000 werkt uitstekend met RekordBox music-management software. In RekordBox kun je onder andere snel tracks analyseren, hot cue’s (startpunten), loops, en playlisten klaarzetten. Daarnaast zit op de CDJ-2000 een linkfunctie waarmee de muziek van één USB stick op meerdere spelers gedraaid kan worden. Met behulp van een netwerkswitch kunnen ook drie of vier spelers aan elkaar gekoppeld worden en zodoende kunnen ze allemaal vanaf dezelfde bron (met uitzondering van CD/DVD) lezen.

Pioneer DVJ 1000

De DVJ 1000 biedt de mogelijkheden die een professionele CD-speler biedt, maar nu ook voor beeld en geluid met deze DVD-speler. O.a. hot CUE (sampler), hot loop, quick start functie, anti-shock, pitch bend, scratch functie en tempo control. Dit zorgt voor ongekende mogelijkheden voor DJ/VJ sets, doordat het ook mogelijk is om videoclips vanaf DVD te draaien en visuele elementen en audio te synchroniseren. De DVJ 1000 zorgt er met de hot-cue buttons ook voor dat videofragmenten direct kunnen worden ingestart. Deze speler wordt veel ingezet voor videoclip-DJ's en karaokeshows.


De DVJ-1000 heeft alle voorzieningen die een moderne DJ/VJ nodig heeft! Voorbeelden zijn: MP3-compatibiliteit, een helderder en breder WAVE-display, 96 kHz/24-bitaudio van studiokwaliteit en verschillende innovaties zoals de ingebouwde standaardomzetter waarmee hij NTSC- en PAL-DVD’s kan afspelen.

Pioneer CDJ 400

De CDJ 400 is één van de kleinste Jog Dial table top CD / USB spelers met MIDI control mogelijkheid. Met deze speler kunnen naast gewone CD's en MP3-CD's ook MP3 audiobestanden van een memory stick of externe hardeschijf gespeeld worden. 2 stuks CDJ 400 vormen samen met de DJM 600 een prima DJ-set.


Specificaties: USB, MP3 en MIDI functionaliteiten in 1 mediaspeler - USB/MIDI aansturing voor DJ software. - beat loop effecten - hot loop mogelijkheden - pitch instelling “wide” - ondersteunt CD-R(W) / MP3 / USB - ondersteunt een USB/Memory stick (fat32)

Denon DN-D4500

De DN-D4500 dubbele en schokbestendige CD-speler ondersteunt ook MP3 cd's en is uitgerust met Key Adjust (bij verhoging van het tempo blijft de toonhoogte hetzelfde) en automatische BPM-teller, die ook werken met de MP3-bestanden. Daarnaast heeft de speler een naadloze loopfuncties, pitch control, frame en quick search, CUE stutter, instelbaar brake effect,  C.B.R. en V.B.R. encoding tot en met 320 kbps,  - ID3 tag weergave: titel, artiest en album. Deze 19" inch speler vormt samen met de DJM 600 een ideale set voor feesten waarbij de DJ Booth niet te veel ruimte in beslag mag nemen.