Het feest voor de bruiloft van je leven regel je met Freak Events

Dj Freek heeft al meer  dan 20 jaar ervaring met het verzorgen van drive-in shows voor diverse feesten.  In de afgelopen jaren hebben DJ Freek en collega DJ’s van Freak Events van vele bruiloften een onvergetelijk feest weten te maken. Zie onderaan deze pagina wat recensies.


Als bruidspaar bepalen jullie zelf de invulling en de opbouw van de avond.  Welke nummers wil je wel en niet horen? Wanneer wil je het volume harder of zachter? Misschien een kinderdisco voor de aanwezige kids bij aanvang van het feest of achtergrondmuziek tijdens de receptie? Alles is mogelijk, wij adviseren je graag.


Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Mail naar info@freakevents.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Recensies Bruiloften

Evert en Elma de Leeuw

Zere voeten van het dansen..
Dankzij de zorgvuldige voorbereiding die we samen met Freek hadden in de aanloop naar onze bruiloft heeft de muziek onze dag echt een persoonlijke afsluiter gegeven. Wij hebben Freek gevraagd om een saxofonist mee te nemen. Ik kan dit iedereen die net een stapje verder wil gaan aanbevelen; onze gasten praten er nog over- wat een gaaf samenspel tussen muzikante en dj! Service, licht, muziek en kwaliteit van geluid; wij zijn dik tevreden.. We zijn niet van plan nog eens te trouwen... ; maar anders zouden we Freek zeker weer vragen!

Danielle en Ferdinand Oostendorp

Wat een feest was de bruiloft!
Natuurlijk waren we zelf in een goede feeststemming die dag, maar Freek heeft echt gezorgd voor een knalfeest waar nog lang over nagepraat zal worden. Onze grootste wens voor het bruiloftsfeest was de hele avond een volle dansvloer. Door de goede muziekkeuze van Freek is deze wens helemaal uitgekomen. Freek heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft een goed oog voor zijn "publiek", hier weet hij goed op in te spelen.

Tineke en Michael Hollaender

Een onvergetelijke dag met een super feest!
Freek had een draaitafel opgebouwd met wat sfeer/dansverlichting compleet aangepast aan de grootte van de dansvloer. Vanaf de eerste tonen uit de speakers tot 02:30 werd er non stop gedanst, gesprongen en gefeest. Onze muziekkeus was 80-er jaren tot heden en dat werd perfect gespeeld. Freek, jij bent een enthousiaste DJ, jij weet hoe je ALLE mensen op de dansvloer krijgt en houdt.

Bart en Marije Vermeulen

Wil je feest op de dansvloer? Boek dan DJ Freek!
Voor ons trouwfeest adviseerde de trouwlocatie DJ Freek aan. Een heel goed advies! Freek kwam vooraf bespreken welke muziek wij gedraaid wilden hebben. We wilden van alles: van jaren 60 hits, disco, rock tot huidige hits. Freek heeft dit alles gedraaid. Het sprak iedereen aan en zorgde ervoor dat de gasten en wij zelf vanaf het begin tot het einde op de dansvloer hebben gestaan! Hij heeft van ons trouwfeest een succes gemaakt! Drie bevriende stellen hebben hem daarna nog gevraagd om op hun bruiloft te draaien omdat het bij ons zo'n succes was.

Fransje en Christiaan van Daalen

Wij vonden het op onze trouwdag erg belangrijk dat het ook voor onze gasten een onvergetelijke dag zou worden. Vanaf het moment dat DJ Freek achter de draaitafel verscheen stond de dansvloer vol en ging iedereen uit z'n dak. Freek wist precies de juiste sfeer te zetten en heeft onze dag compleet gemaakt. Bedankt Freek het was een topfeest!

André en Daphne Schilder

Eindelijk de juiste DVD-DJ gevonden!
Wij waren al geruime tijd op zoek naar een, qua muziek, breed-georiënteerde DVD-DJ voor onze bruiloft, maar dit bleek nog niet zo simpel. De één was gespecialiseerd in jaren 70 muziek, de ander deed alleen nederlandstalig en de derde draaide geen verzoeknummers. Gelukkig kwamen wij via via in contact met Freek van Freak Events! Op 14 december 2013 schudde Nijkerk dan ook op zijn grondvesten dankzij een TOP DVD-DJ, die met de zeer professionele installatie en waanzinnige videoclips uit álle genres op de speciaal hiervoor opgehangen flatscreens onze bruiloft écht onvergetelijk heeft gemaakt!!

Dennis & Danielle van Beek

Wij zijn echte dance-liefhebbers en wij hebben Freek gevraagd om de locatie om te bouwen tot een nachtclub met een uitgebreide licht,- en lasershow. Het was één groot feest en een avond om nooit te vergeten.

Fabian en Kathleen Smeets

Deze mooie kaart kreeg ik opgestuurd na de bruiloft!
Kaart van Fabian en Kathleen

Dennis & Katinka

Een swingende avond, waar we erg van genoten hebben!
Nadat we waren getipt over DJ Freek voor ons bruiloftsfeest zijn we op een avond in een café/club Fiji in Amersfoort wezen luisteren, en hebben we vooral gedanst. Dat was ook onze wens voor de bruiloft, een avond vol swingende muziek. En dat is het geworden! Wij, en onze gasten, hebben ons de hele avond heerlijk vermaakt op de dansvloer. De nummers liepen lekker in elkaar over en voor zowel de jongeren als de ooms en tantes was er voldoende herkenbare muziek.